Qytetarët u ankuan se dicka poshtë tokes po lëvizte, shikoni se cfarë ka nxjerrur djaloshi dhe i ndodhi ajo që se priste VIDEO

Qytetarët u ankuan se dicka poshtë tokes po lëvizte, shikoni se cfarë ka nxjerrur djaloshi dhe i ndodhi ajo që se priste VIDEO
Shikoni se cfare ka nxjerrur nga toka qe perdite po i shqetesonte qytetaret

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*