Prekese: Burri vdes gjatë kërcimit në ditën e dasmës dhe nusja mbetet pa…. VIDEO

Prekese: Burri vdes gjatë kërcimit në ditën e dasmës dhe nusja mbetet pa…. VIDEO
Kjo qe ka ndodhur nuk e priste askush, eshte e t’merrshme se cfare ka bere burri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*