Doli të pinte cigare poshtë pallatit, policia e Lleshit dhu non bru talisht të riun nga Tirana

Policia e Lleshit vijon të ushtrojë dh unë ndaj qytetarëve edhe gjatë këtyre ditëve.
Rasti më i fundit skan daloz vjen nga Tirana, ku një qytetar është marrë me forcë dhe dh unuar nga ana e efektivëve të policisë.

Siç shihet dhe në videon e dërguar në redaksinë e JOQ Albania nga një qytetar, punonjësit e policisë e dhu nojnë bru talisht të të riun.
Sipas qytetarit që ka filmuar skenën, e gjithë kjo ndodhi pasi personi në fjalë doli të pinte cigare poshtë pallatit, por u pikas nga policia, të cilët e morën me forcë për ta shoqëruar në komisariat, duke e go ditur me gru shte.

Dhu na ndaj të shoqëruarit ka vijuar edhe pasi makina e policisë niset drejt komisariatit. Qytetari thotë se i riu është dhu nuar edhe në ambientet e komisariatit nr.1.
Skena e dh unës policore është filmuar në rrugën e Elbasanit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*